Ламаджо Єреванський

ЗАКУСКИ
939 Ламаджо Єреванський
Фото - Ламаджо Єреванський
інгредієнти:
  • Баранина 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 300 г
  • Тісто бездріжджове 1 кг
  • Сало курдючне 250 г
  • Томатна паста (30%) 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець гострий
  • Часник 15 зуб.
  • Зелень

Баранину та сало пропустити через м'ясорубку, додати цибулю і часник. У фарш додати томату 1 столову ложку, сіль, гострий перець за смаком і залишити маринуватися на 10 хв.

Тісто замісити із води, борошна і солі. Тісто має трохи постояти, потім зробити із тіста кульки, розміром з тенісний м'ячик (пінг-понг). Потім розгорнути тісто у тонкий млинець розміром приблизно з тарілку. Ложкою або рукою намазати фарш на тісто. Відправити в духовку. 

Можна готувати із жирним яловичим фаршем. Або курячим. На 1 кг м'яса - 250 г сала і цибулі 200-300 г, потім часнику 3 головки. Фарш пропустили через м'ясорубку, змішати руками обов'язково, після додавання томату і перцю.

 

Рыбные салаты рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты салаты из печениРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты

Название производителей Польской мебели для кухни. Кулинарные рецепты Польской кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter