Ламаджо Єреванський
- Баранина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Тісто бездріжджове 1 кг
- Сало курдючне 250 г
- Томатна паста (30%) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець гострий
- Часник 15 зуб.
- Зелень
Баранину та сало пропустити через м'ясорубку, додати цибулю і часник. У фарш додати томату 1 столову ложку, сіль, гострий перець за смаком і залишити маринуватися на 10 хв.
Тісто замісити із води, борошна і солі. Тісто має трохи постояти, потім зробити із тіста кульки, розміром з тенісний м'ячик (пінг-понг). Потім розгорнути тісто у тонкий млинець розміром приблизно з тарілку. Ложкою або рукою намазати фарш на тісто. Відправити в духовку.
Можна готувати із жирним яловичим фаршем. Або курячим. На 1 кг м'яса - 250 г сала і цибулі 200-300 г, потім часнику 3 головки. Фарш пропустили через м'ясорубку, змішати руками обов'язково, після додавання томату і перцю.
Рыбные салаты рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты салаты из печениРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Название производителей Польской мебели для кухни. Кулинарные рецепты Польской кухни.