Ламаджо Єреванський

ЗАКУСКИ
1018 Ламаджо Єреванський
Фото - Ламаджо Єреванський
інгредієнти:
  • Баранина 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 300 г
  • Тісто бездріжджове 1 кг
  • Сало курдючне 250 г
  • Томатна паста (30%) 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець гострий
  • Часник 15 зуб.
  • Зелень

Баранину та сало пропустити через м'ясорубку, додати цибулю і часник. У фарш додати томату 1 столову ложку, сіль, гострий перець за смаком і залишити маринуватися на 10 хв.

Тісто замісити із води, борошна і солі. Тісто має трохи постояти, потім зробити із тіста кульки, розміром з тенісний м'ячик (пінг-понг). Потім розгорнути тісто у тонкий млинець розміром приблизно з тарілку. Ложкою або рукою намазати фарш на тісто. Відправити в духовку. 

Можна готувати із жирним яловичим фаршем. Або курячим. На 1 кг м'яса - 250 г сала і цибулі 200-300 г, потім часнику 3 головки. Фарш пропустили через м'ясорубку, змішати руками обов'язково, після додавання томату і перцю.

 

Рыбные салаты рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты салаты из печениРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты

Название производителей Польской мебели для кухни. Кулинарные рецепты Польской кухни.