Суфле із печінки з овочами
- Печінка куряча 500 г
- Серце куряче 500 г
- Сметана 5 ст.л.
- Яйце 4 шт.
- Сіль
- Олія
Печінку і серце помити, очистити від плівок і прокрутити через м'ясорубку.
Обсмажити до готовності овочі на олії, остудити і теж прокрутити через м'ясорубку.
Варену картоплю також прокрутити через м'ясорубку.
Змішати всі складові, додати сметану, сіль, перець і збиті жовтки.
Окремо збити в піну білки і ввести їх в загальну суміш, обережно перемішати.
Форми для кексів змастити олією, викласти суміш у форму і випікати близько 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Кулинарные рецепты праздничных блюдФотографии готовых блюд и процесса приготовления. Рецепты всевозможных диет
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт маргариты пиццы. Доставка Имперских Блюд.
http://recepti.biz.uaБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Купить оболочку для изготовления: приготовление домашней мясной колбасы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter