Уральські пельмені

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
859 Уральські пельмені
Фото - Уральські пельмені
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Свинина 500 г
  • Цибуля 100 г
  • Борошно 4 скл.
  • Яйце 3 шт.
  • Вода 100 г
  • Горілка 50 г
  • Сіль

Уральські пельмені інгредієнти Тісто. Борошно змішати з яйцями і водою, посолити.

Уральські пельмені Покласти тісто в поліетиленовий пакет мінімум на 30 хвилин.

фото Уральські пельмені Фарш. Пропустити через м'ясорубку яловичину, свинину і цибулю.

Уральські пельмені Яловичина Фарш перемішати руками, посолити, додати горілку.

Уральські пельмені Свинина Тісто розкачати на довгі ковбаски товщиною близько 3 см. Кожну ковбаску нарізати на шматочки близько 1,5 см.

Уральські пельмені Лук Кожен шматочок розкачати як можна тонше.

Уральські пельмені Борошно У середину коржика покласти чайну ложку фаршу.

Уральські пельмені Яйце Защипати краї і з'єднати кінчики, надавши форму пельменя.

Уральські пельмені Вода

Уральські пельмені ГорілкаСкласти пельмені на посипану борошном поверхню.

Уральські пельмені Сіль Поставити на холод.

Уральські пельмені Потім відварити в підсоленій воді 10-15 хвилин.

рецепты бездрожжевого теста для хлеба

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter