Уральські пельмені
859
інгредієнти:
- Яловичина 500 г
- Свинина 500 г
- Цибуля 100 г
- Борошно 4 скл.
- Яйце 3 шт.
- Вода 100 г
- Горілка 50 г
- Сіль
Тісто. Борошно змішати з яйцями і водою, посолити.
Покласти тісто в поліетиленовий пакет мінімум на 30 хвилин.
Фарш. Пропустити через м'ясорубку яловичину, свинину і цибулю.
Фарш перемішати руками, посолити, додати горілку.
Тісто розкачати на довгі ковбаски товщиною близько 3 см. Кожну ковбаску нарізати на шматочки близько 1,5 см.
Кожен шматочок розкачати як можна тонше.
У середину коржика покласти чайну ложку фаршу.
Защипати краї і з'єднати кінчики, надавши форму пельменя.
Скласти пельмені на посипану борошном поверхню.
Поставити на холод.
Потім відварити в підсоленій воді 10-15 хвилин.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі