Рибні котлети "Іскорки"
1054
інгредієнти:
- Риба (філе щуки) 700 г
- Ікра (щуки) 350 г
- Сало (шпик) 150 г
- Цибуля ріпчаста
- Яйце 2 шт.
- Хліб (батон) 200 г
- Молоко 100 г
- Борошно 150 г
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
Рибне філе нарізати шматочками.
Ікру добре промити.
Цибулю очистити і нарізати.
Пропустити філе щуки через м'ясорубку з дрібними гратами упереміш із салом, цибулею та ікрою. Додати, заздалегідь замочений у молоці, батон.
У отриманий фарш додати яйця, борошно, сіль, перець і добре перемішати до однорідності.
Сформувати котлети (можна викладати ложкою) і обсмажити до готовності.
Рецепты выпечки на любой вкус - торты без выпечки.
Печень рецепт поваренокТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте
Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі