Пельмені
- Борошно 2 скл.
- Молокo 1.2 скл.
- Олія рослинна 1 ч.л.
- Яйце 1 шт.
- Сіль
- Фарш м´ясний 400 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець чорний мелений
Для приготування тіста змішати воду з молоком і сіллю. Висипати просіяне борошно на стіл гіркою, зробити поглиблення у вигляді лійки, розбити яйце, поступово додати до борошна воду з молоком, замісити тісто. У кінці додати олію.
До фаршу додати пропущені через м'ясорубку цибулю і часник, посолити, поперчитти, додати молоко і добре перемішати фарш до пишноти.
Далі розкачати тонко тісто і сформувати пельмені.
Відварити пельмені, до них подати вершкове масло, оцет, сметану, гірчицю, майонез.
Рецепт салата з язикомРецепты и советы. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina: торты без выпечки рецепты. Рецепты здоровой выпечки.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарно-домашний сайт
Рецепты пляцков с фотоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Праздничные новогодние блюда. Новогодние рецепты праздничных блюд.
Кулинарные блюда для худеющих - приготовление блюд в микроволновке рецепты.
Как приготовить летний салат - рецепты салата с морепродуктами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter