Рибно-грибні оладки
745
інгредієнти:
- Філе морської риби (телапія) 700 г
- Яйце 2 шт.
- Геркулес 4 ст.л.
- Гриби (печериці) 200 г
- Молоко 150 г
- Крохмаль 1 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Олія
- Сіль
Філе риби дрібно нарізати.
Гриби нарізати, моркву натерти. Обсмажити на олії.
Змішати рибу, моркву, гриби, геркулес, борошно, крохмаль, молоко, яйця. Гарно перемішати, посолити.
Викладати ложкою на розігріту сковороду з олією, обсмажити з двох боків до готовності.
Соус из хрена и помидор на зимуСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
Рецепты пудингов для детейКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі