Морський язик із кукурудзяним соусом
- Печериці (мариновані) 150 г
- Кукурудза (консервована) 0.5 бан.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Петрушка
- Сіль
- Квасоля (зелена)
- Олія рослинна
- Морський язик
Рибу помити, обсушити, посолити і натерти спеціями.
Цибулю нарізати, обсмажити на олії.
Кукурудзу, обсмажену цибулю, петрушку нарубану подрібнити в блендері до однорідної маси, посолити.
У змащену олією форму покласти рибу, вільний простір заповнити квасолею.
Змастити рибу кукурудзяним соусом.
Зверху розкласти скибочки печериць, скропити олією.
Запікати в духовці приблизно 20-25 хвилин при 180-190 градусах.
Продукты в магазине Утконос: салат из моря продуктов. Как приготовить летний салат.
Приготовление плова в мультиварке филипс 3036Коктейли и домашнее приготовление вин
Кулинарные рецепты (С фото: кулинарный сайт. Очень вкусные рецепты блюд.
Как приготовить вкусный шашлык: паска рецепти з фото.
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter