—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
корзинка из песочного теста
корзинка из песочного теста
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Турошчуса по-львівськи
інгредієнти: Яйце Вода Борошно Сіль Олія рослинна Сир домашній Сметана Із борошна, яйця, води (підсоленої) і рослинної олії замісити тісто еластичне. Залишити на 10 хвилин. Розкачати тісто в шар ...
827
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені з грибами і рисом
інгредієнти: Борошно пшеничне 500 г Молоко 1 скл. Сіль 1. 5 ч. л. Гриби свіжі (печериці) 120 г Рис 50 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Масло вершкове 2 ч. л. У склянці молока розчинити чайну ложку солі і, ...
708
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Ледачі вареники
інгредієнти: Сир домашній 500 г Ванільний цукор 1 упак. Цукор 1 ст. л. Молоко згущене 3 ст. л. Крупа манна 1 скл. Яйце 2 шт. Масло вершкове 50 гВсе змішати разом (крім масла). Дати постояти ...
727
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Аварські хінкалі
інгредієнти: Борошно пшеничне 20 ст. л. Кефір 200 г Вода (тепла) 300 г Сіль Сода 0. 25 ч. л. М´ясо (баранина або яловичина) 1 кг Сметана 0. 5 л Часник 5 зуб. Замісити тісто. Розкачати в товстий корж ...
739
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Вареники з картоплею
інгредієнти: Тісто пельменне Картопля Цибуля Сіль Тісто замісити, як на пельмені. 2 яйця, трохи води і борошна 2- 3 склянки, тісто має бути пружне, але не дуже круте. Відварити картоплю, потовкти, ...
797
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені "Потрійні"
інгредієнти: М´ясо (лосятина, яловичина, свинина) 800 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Сіль Борошно (вищого ґатунку) 700 г Молоко 250 мл Яйце куряче 1 шт. Перець чорний Пропустити м'ясо з цибулею через ...
738
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені в горщику
інгредієнти: Пельмені 500 г Майонез (сметана) 200 г Вода 100 мл Гриби 200 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Сир твердий 200 шт. СпеціїУзяти горщик, усередині натерти добре вершковим маслом і засипати сухарями, ...
1096
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Манти "Троянди"
інгредієнти: М´ясо (яловичина, баранина, свинина) 400 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Морква 1 шт. Капуста білоголова 100 г Картопля 2 шт. Борошно 500 г Вода (кип´ячена, холодна) Олія соняшникова Спеції ...
1223
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Манти "Турецькі"
інгредієнти: Борошно пшеничне Яйце куряче 1 шт. Сіль Фарш м´ясний 300 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Перець чорний Томатна паста 4 ст. л. Масло вершкове 15 г Перець червоний Сметана 0. 5 скл. Часник 1 зуб. ...
1222
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені "Економні"
інгредієнти: Борошно 400 г Вода 200 мл Яйце куряче 1 шт. Сіль 1 ч. л. Шлунки курячі (серце) 500 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 1 зуб. Перець чорний (мелений)Всі інгредієнти для тіста (борошно, вода, ...
780
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
млинці, оладки
Налисники ніжні
інгредієнти: Млинці Курка 300 г Рис (варений) 4 ст. л. Яйце (варене) 2 шт. Сирок плавлений 1 шт. Цибуля 1 шт. Морква 1 шт. Соєвий соус 3 ст. л. Сметана Сир твердий Зробити млинці. Начинка: відварена ...
1477
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені рибні "форельки"
інгредієнти: Форель 0. 6 кг Сало (свинне) 0. 15 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Сіль Молоко 250 мл Яйце 1 шт. Борошно пшеничне Форель нарізати. Цибулю почистити, сало нарізати шматочками Пропустити через ...
734
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
інше
Штрудель м'ясний
інгредієнти: Фарш (індичка) 500 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Сіль Морква 2 шт. Яйце куряче 2 шт. Борошно пшеничне 250 г Вода (молоко) 2 скл. Олія рослинна Томатна паста 15 г Сир 50 г ПерецьЗамісити тісто. ...
926
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Смажені пельмені
інгредієнти: Пельмені 20 шт. Олія рослинна Вода 0. 5 скл. Сіль Перець чорний (мелений)Заморожені пельмені викласти на сковорідку, змащену олією. Поставити на вогонь. Посолити і поперчити. Коли ...
827
Перша
<
641
642
643
644
645
646
647
648
649
650
>
Остання
Переглядаємо 9031 - 9044 із 12506