Турошчуса по-львівськи
824
інгредієнти:
- Яйце
- Вода
- Борошно
- Сіль
- Олія рослинна
- Сир домашній
- Сметана
Із борошна, яйця, води (підсоленої) і рослинної олії замісити тісто еластичне. Залишити на 10 хвилин.
Розкачати тісто в шар завтовшки 2 мм.
Нарізати тісто на ромбики.
Зварити ромбики в киплячій воді до готовності (3-4 хв), потім підсмажити на шкварках, додати сметану і сир у сковороду.
Торт на день народження дитинТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Консервация овощей. Консервации овощей- рецепт.
Салат вкуснятина здесь
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Мебельная фабрика Стильные Кухни: украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі