Аварські хінкалі

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
689 Аварські хінкалі
Фото - Аварські хінкалі
інгредієнти:
  • Борошно пшеничне 20 ст.л.
  • Кефір 200 г
  • Вода (тепла) 300 г
  • Сіль
  • Сода 0.25 ч.л.
  • М´ясо (баранина або яловичина) 1 кг
  • Сметана 0.5 л
  • Часник 5 зуб.

Замісити тісто. Розкачати в товстий корж і нарізати на квадрати приблизно 5 на 5 см.

Кинути хінкалі в киплячий м'ясний бульйон, коли закипить вода, варити не більше 6 хвилин.

Потім дістати за допомогою шумівки, викласти на тарілку. Проколоти виделкою шматочки тіста (якщо цього не зробити, хінкалі осядуть і не будуть повітряними).

До хінкалі подати м'ясо і соус зі сметани з часником.

 

Печень рецептШарлотка В Мультиварке С Яблоками Рецепт. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter