Пельмені з грибами і рисом
704
інгредієнти:
- Борошно пшеничне 500 г
- Молоко 1 скл.
- Сіль 1.5 ч.л.
- Гриби свіжі (печериці) 120 г
- Рис 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 2 ч.л.
У склянці молока розчинити чайну ложку солі і, додавши борошно, замісити тісто.
Залишити, накривши серветкою, на 10-15 хвилин.
Цибулю дрібно нарізати.
Обсмажити на олії.
Гриби теж нарізати дуже дрібно.
Додати до цибулі і продовжити обсмажувати до готовності.
Посолити, остудити, змішати з відвареним рисом.
Тісто розкачати, вирізати чаркою кружечки і викласти начинку.
Скласти на тарілку, посипану борошном.
Відварити в підсоленій воді до готовності.
Викласти в тарілку з олією.
Рецепты с малиной - слоеный пирог с фруктами. Рецепты Для Мультиварки.
Как приготовить вкусный шашлык - торт кукла рецепт с фото. Вкусные рецепты для похудения.
кулинарные рецепты сайт хорошая кухня
www.recepti.biz.ua особенности американской кухни
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі