Пельмені в горщику
- Пельмені 500 г
- Майонез (сметана) 200 г
- Вода 100 мл
- Гриби 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир твердий 200 шт.
- Спеції
Узяти горщик, усередині натерти добре вершковим маслом і засипати сухарями, потім шар пельменів або вареників, смажені гриби з цибулею і тертий сир, знову пельмені або вареники, тертий сир і гриби.
Соус з майонезу або сметани: 200 мл майонезу або сметани і 100 мл води, перемішати, додати сіль і спеції, залити горщик, щоб покрило пельмені або вареники. Закрити кришкою і в духовку на 175 градусів на 30-40 хвилин, можна до години. Але горщики ставити в холодну духовку.
Ржаной хлеб в домашних условиях. Домашний хлеб рецепты.
recepti.biz.ua рецепт приготовления селедка под шубой
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz Классические и оригинальные рецепты пасты и соусов на
Любите жареную курочку: как правильно приготовить соус бешамель. Купить наши продукты онлайн.
Торт В Мультиварке Рецепты: торты без выпечки рецепты с фото.
Простые рецепты блюд - мастер шеф рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter