—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
з птицею
з морепродуктами
з грибами
з рибою
з м`ясом
Паста із креветками
інгредієнти: Вершки Креветки Спеції Макарони Зварити макарони до повної готовності (коли макарони перестають бути жорсткими, це перша ознака готовності, а якщо вони стали липкими, то це означає, що ...
599
Смажений оселедець
інгредієнти: Оселедець (свіжоморожений) 1 шт. Яйце 1 шт. Борошно 3 ст. л. Сухарі панірувальні 3 ст. л. Олія Спеції (сіль, перець)Оселедець розморозити, випатрати, промити. Відрізати голову, ...
572
Тріска "Ніжна"
інгредієнти: Риба (тріска) 1 шт. Сухарі (мелені) Майонез (пісний)Pибу порізати на порційні шматки, посолити, поперчити, умочити в майонез і в сухарі. Обсмажити. ...
752
Жульєн з кальмарами
інгредієнти: Кальмар Цибуля ріпчаста Яйце Сир твердий Масло вершкове Печериці (консервовані)Відварити яйця, натерти сир на дрібній тертці. Цибулю нашаткувати й додати на гарячу сковороду з вершковим ...
620
Стейк форелі у вершках
інгредієнти: Форель (стейк) Лайм Вершки Сіль Зелень (кріп) Картопля Стейк форелі посолити, скропити соком лайма. Лайм нарізати кружечками. Викласти на рибу. Залити вершками, приблизно на 1/2 частину ...
697
Сьомга із соусом
інгредієнти: Сьомга 300 г Борошно пшеничне 50 г Олія рослинна 50 г Перець червоний 100 г Перець гіркий Сіль Борошно рисове 1 ч. л. Вино сухе 100 мл Порційний шматок сьомги (не мороженої) трохи ...
526
Котлети зі щуки
інгредієнти: Риба (щука) Цибуля ріпчаста Молоко Хліб (чорний) Сало Яйце Сіль, перець Приправа Щуку випатрати, очистити від луски, відрізати плавники. Ретельно відокремити філе від кісточок. ...
685
Риба із соусом карі
інгредієнти: Часник 3 зуб. Цукор (коричневий) 1 ст. л. Приправа (Гарам масала) 2 ст. л. Паприка червона 2 ст. л. Бульйон (курячий або вода) 125 мл Маслянка 250 мл Філе білої риби 4 шт. Рис ...
1267
Райдужна форель у вузликах «Школа року»
інгредієнти: Форель (райдужна) 300 г Селера черешкова 150 г Цибуля ріпчаста 150 г Цибуля порей 150 г Масло вершкове 100 г Сіль Приправа (для риби) Вода 3 ст. л. Зелень Черешки селери очистити від ...
731
Рулетики рибні із сирно-грибною начинкою
інгредієнти: Філе риби (кета, щука) 800 г Сіль Сік лимонний Хмелі- сунелі Гриби 250 г Часник 2 зуб. Олія рослинна Сир твердий 50 г Яйце куряче 2 шт. Борошно пшеничне Сухарі панірувальні Салат (листя) ...
774
Буш
інгредієнти: Стегенце куряче Картопля 6 шт. Олія рослинна Спеції Часник Коріандр (сушений) Перець чорний (мелений) Куркума Кмин Шавлія Гірчиця (готова) Сіль Картоплю нарізати шматочками, посипати ...
675
Курочка у грибному соусі
інгредієнти: Куряче філе 800 г Печериці 500 г Цибуля 1 шт. Вершки 200 г Сметана 6 ст. л. Часник Куряче філе нарізати на шматочки. Додати 1 ч. л. часнику і обсмажити до готовності. Злегка посолити й ...
585
"Стегенця в бурштині"
інгредієнти: Стегенця курячі (ніжки) 4 шт. Пиво (темне) 1 скл. Сіль (дрібна) 1 ч. л. Цукор- пісок 1 ч. л. Родзинки 0. 5 скл. Стегенця укласти на деко і залити пивом. Посипати сіллю і цукром, а ...
639
Качка фарширована
інгредієнти: Качка 2. 5 кг Картопля 1 кг Масло вершкове 100 г Гриби печериці 400 г Зелень 100 г Часник Олія рослинна 50 мл Овочі (асорті) Сіль, перецьПопередньо промити качечку/гусака, випатрати, ...
747
Перша
<
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
>
Остання
Переглядаємо 5433 - 5446 із 10033