Сьомга із соусом
524
інгредієнти:
- Сьомга 300 г
- Борошно пшеничне 50 г
- Олія рослинна 50 г
- Перець червоний 100 г
- Перець гіркий
- Сіль
- Борошно рисове 1 ч.л.
- Вино сухе 100 мл
Порційний шматок сьомги (не мороженої) трохи посолити і поперчити. Обваляти у звичайному борошні й обсмажити до рум'яної скоринки.
Соус.
Подрібнити гіркий перець.
У каструльку вилити вино, додати перець і кип'ятити хвилин 5-7.
Розвести у холодній воді рисове борошно і додати у каструльку з перцем.
При подачі укласти рибку, додати гарнір (дрібно різану червону капусту, лимон). Усе полити соусом.
Рецепты Приготовления: салати з курячим мясом.
Рецепт торта бисквит с фруктамиРецепты и советы
Салат хе Рыбное www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салата из морепродуктов. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі