Смажений оселедець

ДРУГІ СТРАВИ
552 Смажений оселедець
Фото - Смажений оселедець
інгредієнти:
  • Оселедець (свіжоморожений) 1 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Борошно 3 ст.л.
  • Сухарі панірувальні 3 ст.л.
  • Олія
  • Спеції (сіль, перець)

Оселедець розморозити, випатрати, промити. Відрізати голову, відокремити плавники і хвостик і натерти сіллю і перцем. Яйце збити виделкою. Розділити рибку на порційні шматочки, обваляти в борошні, яйці, знову в борошні, яйці і потім у сухарях, обсмажити на сковорідці з розпеченою олією на помірному вогні. Смажити до утворення хрусткої скоринки з усіх сторін. Подати з картоплею і салатом із капусти.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter