Смажений оселедець
571
інгредієнти:
- Оселедець (свіжоморожений) 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Олія
- Спеції (сіль, перець)
Оселедець розморозити, випатрати, промити. Відрізати голову, відокремити плавники і хвостик і натерти сіллю і перцем. Яйце збити виделкою. Розділити рибку на порційні шматочки, обваляти в борошні, яйці, знову в борошні, яйці і потім у сухарях, обсмажити на сковорідці з розпеченою олією на помірному вогні. Смажити до утворення хрусткої скоринки з усіх сторін. Подати з картоплею і салатом із капусти.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі