Риба із соусом карі
- Часник 3 зуб.
- Цукор (коричневий) 1 ст.л.
- Приправа (Гарам масала) 2 ст.л.
- Паприка червона 2 ст.л.
- Бульйон (курячий або вода) 125 мл
- Маслянка 250 мл
- Філе білої риби 4 шт.
- Рис (жасминовий) 1 скл.
- Вода 2 скл.
- Кінза (зелень)
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Цибуля червона 2 шт.
- Імбир (свіжий) 25 г
У сковороді розігріти 1 ст. ложку оливкової олії.
Додати цибулю, нарізану півкільцями, рубаний часник, імбир і коричневий цукор, обсмажити до легкої карамелізації.
Додати спеції, обсмажити, помішуючи.
Додати бульйон або воду, довести до кипіння, зменшити вогонь і проварити, не закриваючи кришкою, пару хвилин.
Потім додати маслянку і кип'ятити соус 1 хвилину (потрібно постійно помішувати соус і додавати маслянку маленькими порціями).
Рис добре промити.
Довести воду до кипіння і додати промитий рис, варити 10 хвилин на маленькому вогні. Готовий рис зняти з вогню, кришку не відкривати 10 хвилин.
Філе риби поперчити і посолити, обсмажити з двох сторін на оливковій олії.
На рис викласти рибу, рясно полити соусом і посипати рубаною кінзою.
Кухонные Принадлежности - польская выпечка рецепты.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты Десертов: французские десерты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.ua рецепты быстрых и легких блюд
Продукты для азиатской кухни - тайская кухня рецепты салатов. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт домашний майонезРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter