Качка фарширована

ДРУГІ СТРАВИ
728 Качка фарширована
Фото - Качка фарширована
інгредієнти:
  • Качка 2.5 кг
  • Картопля 1 кг
  • Масло вершкове 100 г
  • Гриби печериці 400 г
  • Зелень 100 г
  • Часник
  • Олія рослинна 50 мл
  • Овочі (асорті)
  • Сіль, перець

Попередньо промити качечку/гусака, випатрати, якщо потрібно, натерти зсередини сіллю і чорним перцем і залишити на 15-30 хвилин для просолення.

Відварити картоплю, злити, додати подрібнену зелень, часник.

Нарізати консервовані печериці, до золотистого кольору обсмажити на вершковому маслі і змішати з відвареною картоплею, зеленню і часником.

Качка фарширована інгредієнти Промити качку, ще раз натерти спеціями, сіллю, усередину закласти картоплю з грибами і зеленню.

Зашити качку за допомогою великої голки, змастити зверху олією і поставити на листі у попередньо розігріту духовку при 180-200 градусах на 1,5-2 години.

Качка фарширована При подачі на стіл - викласти качку/гусака на тарілку, розрізати і видалити нитки на шві.

Прикрасити зеленню. 

 

Рецепты тортов без выпечкиКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото

Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты новогодних блюд.

Рецепты выпечка в микроволновой печиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter