Качка фарширована
- Качка 2.5 кг
- Картопля 1 кг
- Масло вершкове 100 г
- Гриби печериці 400 г
- Зелень 100 г
- Часник
- Олія рослинна 50 мл
- Овочі (асорті)
- Сіль, перець
Попередньо промити качечку/гусака, випатрати, якщо потрібно, натерти зсередини сіллю і чорним перцем і залишити на 15-30 хвилин для просолення.
Відварити картоплю, злити, додати подрібнену зелень, часник.
Нарізати консервовані печериці, до золотистого кольору обсмажити на вершковому маслі і змішати з відвареною картоплею, зеленню і часником.
Промити качку, ще раз натерти спеціями, сіллю, усередину закласти картоплю з грибами і зеленню.
Зашити качку за допомогою великої голки, змастити зверху олією і поставити на листі у попередньо розігріту духовку при 180-200 градусах на 1,5-2 години.
При подачі на стіл - викласти качку/гусака на тарілку, розрізати і видалити нитки на шві.
Прикрасити зеленню.
Рецепты тортов без выпечкиКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты новогодних блюд.
Рецепты выпечка в микроволновой печиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter