Рулетики рибні із сирно-грибною начинкою

ДРУГІ СТРАВИ
719 Рулетики рибні із сирно-грибною начинкою
Фото - Рулетики рибні із сирно-грибною начинкою
інгредієнти:
  • Філе риби (кета, щука) 800 г
  • Сіль
  • Сік лимонний
  • Хмелі-сунелі
  • Гриби 250 г
  • Часник 2 зуб.
  • Олія рослинна
  • Сир твердий 50 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно пшеничне
  • Сухарі панірувальні
  • Салат (листя)
  • Огірок (свіжий)
  • Кріп (гілочки)

Рулетики рибні з сирно-грибний начинкою інгредієнти Філе (300 г кети, 500 г щуки) полити соком лимона, посолити і приправити хмелі-сунелі. Поставити в холодильник на 30 хвилин.

Гриби очистити. Спочатку випарити з них вологу на сухій розігрітій сковороді, а потім, додавши олію, обсмажити разом із часником. Охолодити і змішати з дрібно порізаним кропом.

Рулетики рибні з сирно-грибний начинкою Промариноване філе злегка відбити через плівку.

фото Рулетики рибні з сирно-грибний начинкою Грибну начинку укласти уздовж філе.

Рулетики рибні з сирно-грибний начинкою Філе рибне Зверху посипати тертим сиром. Скачати рулетом від широкої частини до хвостової, заколовши шпажкою.

Рулетики рибні з сирно-грибний начинкою Сіль Так само зробити і з іншими шматочками філе.

Отрималось три рулети: один із кети і два зі щуки.

Рулетики рибні з сирно-грибний начинкою Сік лимонний Кожен рулет спочатку обваляти в борошні, потім вмочити в яйця, потім у панірувальні сухарі.

Рулетики рибні з сирно-грибний начинкою Хмелі-сунелі Далі смажити на повільному вогні з усіх сторін до золотавої скоринки.

Рулетики рибні з сирно-грибний начинкою Гриби Потім рулетики перекласти у змащену олією (на якій смажилися) форму і відправити на 15-20 хвилин у розігріту духовку.

При подачі рулети звільнити від шпажок. Гарнірувати зеленим салатом та огірками.

Готовим со вкусом: рецепт салат охотничий. Как приготовить летний салат.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты капусты пелюстки. Зачем Вам есть одну капусту.

ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт закуски рафаэллоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Как правильно приготовить: как правильно приготовить соус бешамель. Продукты для азиатской кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter