Рулетики рибні із сирно-грибною начинкою
- Філе риби (кета, щука) 800 г
- Сіль
- Сік лимонний
- Хмелі-сунелі
- Гриби 250 г
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна
- Сир твердий 50 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне
- Сухарі панірувальні
- Салат (листя)
- Огірок (свіжий)
- Кріп (гілочки)
Філе (300 г кети, 500 г щуки) полити соком лимона, посолити і приправити хмелі-сунелі. Поставити в холодильник на 30 хвилин.
Гриби очистити. Спочатку випарити з них вологу на сухій розігрітій сковороді, а потім, додавши олію, обсмажити разом із часником. Охолодити і змішати з дрібно порізаним кропом.
Промариноване філе злегка відбити через плівку.
Грибну начинку укласти уздовж філе.
Зверху посипати тертим сиром. Скачати рулетом від широкої частини до хвостової, заколовши шпажкою.
Так само зробити і з іншими шматочками філе.
Отрималось три рулети: один із кети і два зі щуки.
Кожен рулет спочатку обваляти в борошні, потім вмочити в яйця, потім у панірувальні сухарі.
Далі смажити на повільному вогні з усіх сторін до золотавої скоринки.
Потім рулетики перекласти у змащену олією (на якій смажилися) форму і відправити на 15-20 хвилин у розігріту духовку.
При подачі рулети звільнити від шпажок. Гарнірувати зеленим салатом та огірками.
Готовим со вкусом: рецепт салат охотничий. Как приготовить летний салат.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты капусты пелюстки. Зачем Вам есть одну капусту.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт закуски рафаэллоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как правильно приготовить: как правильно приготовить соус бешамель. Продукты для азиатской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter