Буш
- Стегенце куряче
- Картопля 6 шт.
- Олія рослинна
- Спеції
- Часник
- Коріандр (сушений)
- Перець чорний (мелений)
- Куркума
- Кмин
- Шавлія
- Гірчиця (готова)
- Сіль
Картоплю нарізати шматочками, посипати трохи спеціями і сіллю.
Полити олією, і ретельно у деко перемішати.
Стегенця помити і обсушити кулінарним рушником. Можна розрізати на 2 частини.
Розмарин, якщо свіжий, то дрібно нарізати.
У ступку або кухонний комбайн покласти спеції, зробити кашку, додати сіль і олію.
Покласти шматочки курочки в пакетик, залити маринадом, у пакеті перемішати і відправити на ніч (мінімум на 4 години) у низ холодильника.
Покласти зверху шматочки курячого м'яса, закрити фольгою і відправити в розігріту до 190-200 градусів духовку на годину і 30-40 хвилин.
Вийняти, відкрити і перевірити на готовність картоплю, якщо готова, то поставити в духовку у режимі гриль, щоб підрум'янилася курочка, перевернути і підрум'янити з іншого боку.
Рецепт пасхи из сметаны тут
Кулинарный сайт vsemvkusnotkКопилка кулинарных рецептов
Рецепт: Салат Гнездо глухаря. Праздничные салаты рецепты.
recepti.biz Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter