Курочка у грибному соусі
- Куряче філе 800 г
- Печериці 500 г
- Цибуля 1 шт.
- Вершки 200 г
- Сметана 6 ст.л.
- Часник
Куряче філе нарізати на шматочки.
Додати 1 ч. л. часнику і обсмажити до готовності.
Злегка посолити й додати ще 1 ч. л. часнику.
Перекласти на тарілку.
Печериці обсмажити майже до повного випаровування рідини.
Дрібно нарізану цибулю обсмажити в олії до м'якості.
Змішати печериці та цибулю і подрібнити блендером до однорідного стану.
Додати вершки, перемішати.
Додати сметани.
Потім спеції і сіль.
Довести до кипіння.
Додати курочку і знову довести до кипіння.
На гарнір макарони.
Рецепти до Великодня. Торт Наполеон : два смачних рецепти (фото.
Кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты первых вторых блюд турецкой кухни.
Торт с фруктами: рецепт торта бисквит с фруктами. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
http://recepti.biz.uaПоставки тортов, хлеба, выпечки и др. Торты и пирожные на заказ
Кулинарные рецепты с пошаговыми фото. Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото.
Постный майонез в домашних условиях тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter