Райдужна форель у вузликах «Школа року»
- Форель (райдужна) 300 г
- Селера черешкова 150 г
- Цибуля ріпчаста 150 г
- Цибуля порей 150 г
- Масло вершкове 100 г
- Сіль
- Приправа (для риби)
- Вода 3 ст.л.
- Зелень
Черешки селери очистити від зелені. Черешки нарізати дрібними шматочками і тушкувати хвилин 15 до напівготовності у каструлі під кришкою на дуже повільному вогні, доливши трохи води (приблизно 3 ст. л.).
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями й обсмажити на вершковому маслі.
Із порею зняти 1-2 верхніх шари і ретельно промити.
Білу частину, що залишилася від порею, нарізати кільцями, обсмажити на вершковому маслі і змішати з обсмаженою раніше ріпчастою цибулею.
Підготовлений верхній шар порею опустити на одну-дві хвилини в киплячу воду, щоб він став трохи м'яким.
Застелити деко фольгою, трохи змастити олією. Паралельно розмістити обварені смужки порею, зверху на них покласти рибу.
Начинити форель селерою, шматочками вершкового масла, ріпчастою цибулею і пореєм. Посолити і посипати приправою для риби.
Смужки порею зав'язати на рибі акуратними, але досить тугими вузликами.
Загорнути у фольгу, щільно затиснувши краї. Поставити в розігріту до 150 градусів духовку на 40-50 хвилин.
Викласти форель на тарілку, поклавши поряд гарнір і посипавши рубаною зеленню селери.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты американской кухни с фото. Готовим со вкусом.
Салаты с ананасом - мясные салаты с ананасом. Продажа сельхозсырья,цветы.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт закуски рафаэлло.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт праздничных блюд. Рецепты для пекарни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter