Котлети зі щуки
- Риба (щука)
- Цибуля ріпчаста
- Молоко
- Хліб (чорний)
- Сало
- Яйце
- Сіль, перець
- Приправа
Щуку випатрати, очистити від луски, відрізати плавники.
Ретельно відокремити філе від кісточок.
Приготувати шматочок сала (1:2), яйце, замочити хліб у невеликій кількості молока, очистити цибулю.
Спочатку змолоти філе щуки. Потім додати сало. Знову все змішати. Додати яйце, хліб, цибулю, перець, сіль і різні приправи.
Замішати фарш і випікати котлетки. Перед смаженням котлети обкачати в паніровці. Подавати з овочами та рисом.
Мясные блюда для фуршетаВНИИ мясной промышленности. Производство мясной продукции
рецепты греческой кухни с фото
Кулинарные сайтыКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Салат с кукурузой и Курицей: салат с курицей. Поилки для домашней птицы.
Рецепты салаты с селедкойМясных, фруктовых и экзотических салатов
Печенье барни калорийностьДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Диетические блюда для похудения - салаты с консервой. Доставка готовой еды на неделю.
Мультиварка Philips - рецепт салата мимоза с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter