—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
Сіль
Сіль
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
млинці, оладки
Оладки смачні
інгредієнти: Яйце куряче 2 шт. Кефір 0. 5 л Цукор- пісок 2 ст. л. Сіль 0. 5 ч. л. Розпушувач тіста 1 ч. л. Олія рослинна 2 ст. л. Борошно Маса сирна (сирок) Яблуко 2 шт. Збити яйця з цукром і сіллю, ...
755
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пироги, пиріжки та булочки
Пиріг із салом і картоплею
інгредієнти: Борошно 1 кг Молоко 0. 5 л Дріжджі 30 г Яйце 2 шт. Олія рослинна 100 мл Цукор 2 ст. л. Сіль Сало солоне Цибуля 1 шт. Картопля 7 шт. Фарш 300 г Замісити дріжджове тісто. Залишити його, ...
974
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Турошчуса по-львівськи
інгредієнти: Яйце Вода Борошно Сіль Олія рослинна Сир домашній Сметана Із борошна, яйця, води (підсоленої) і рослинної олії замісити тісто еластичне. Залишити на 10 хвилин. Розкачати тісто в шар ...
842
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені з грибами і рисом
інгредієнти: Борошно пшеничне 500 г Молоко 1 скл. Сіль 1. 5 ч. л. Гриби свіжі (печериці) 120 г Рис 50 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Масло вершкове 2 ч. л. У склянці молока розчинити чайну ложку солі і, ...
719
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Аварські хінкалі
інгредієнти: Борошно пшеничне 20 ст. л. Кефір 200 г Вода (тепла) 300 г Сіль Сода 0. 25 ч. л. М´ясо (баранина або яловичина) 1 кг Сметана 0. 5 л Часник 5 зуб. Замісити тісто. Розкачати в товстий корж ...
751
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Вареники з картоплею
інгредієнти: Тісто пельменне Картопля Цибуля Сіль Тісто замісити, як на пельмені. 2 яйця, трохи води і борошна 2- 3 склянки, тісто має бути пружне, але не дуже круте. Відварити картоплю, потовкти, ...
812
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені "Потрійні"
інгредієнти: М´ясо (лосятина, яловичина, свинина) 800 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Сіль Борошно (вищого ґатунку) 700 г Молоко 250 мл Яйце куряче 1 шт. Перець чорний Пропустити м'ясо з цибулею через ...
748
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Манти "Троянди"
інгредієнти: М´ясо (яловичина, баранина, свинина) 400 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Морква 1 шт. Капуста білоголова 100 г Картопля 2 шт. Борошно 500 г Вода (кип´ячена, холодна) Олія соняшникова Спеції ...
1238
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Манти "Турецькі"
інгредієнти: Борошно пшеничне Яйце куряче 1 шт. Сіль Фарш м´ясний 300 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Перець чорний Томатна паста 4 ст. л. Масло вершкове 15 г Перець червоний Сметана 0. 5 скл. Часник 1 зуб. ...
1237
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені "Економні"
інгредієнти: Борошно 400 г Вода 200 мл Яйце куряче 1 шт. Сіль 1 ч. л. Шлунки курячі (серце) 500 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 1 зуб. Перець чорний (мелений)Всі інгредієнти для тіста (борошно, вода, ...
789
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені рибні "форельки"
інгредієнти: Форель 0. 6 кг Сало (свинне) 0. 15 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Сіль Молоко 250 мл Яйце 1 шт. Борошно пшеничне Форель нарізати. Цибулю почистити, сало нарізати шматочками Пропустити через ...
744
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
інше
Штрудель м'ясний
інгредієнти: Фарш (індичка) 500 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Сіль Морква 2 шт. Яйце куряче 2 шт. Борошно пшеничне 250 г Вода (молоко) 2 скл. Олія рослинна Томатна паста 15 г Сир 50 г ПерецьЗамісити тісто. ...
939
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Смажені пельмені
інгредієнти: Пельмені 20 шт. Олія рослинна Вода 0. 5 скл. Сіль Перець чорний (мелений)Заморожені пельмені викласти на сковорідку, змащену олією. Поставити на вогонь. Посолити і поперчити. Коли ...
834
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Вареники пісні картопляні
інгредієнти: Картопля 1 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Борошно пшеничне 400 г Сіль Перець чорний (мелений) Лавровий лист 1 шт. Олія рослиннаНачинка. Відварити картоплю в мундирі (очистити і роздавити), ...
897
Перша
<
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
>
Остання
Переглядаємо 6021 - 6034 із 8007