—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
КАШІ ТА ГАРНІРИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
Шпинат "по-англійськи"
інгредієнти: Шпинат 1 кг Масло вершкове 100 г Бульйон (курячий або м´ясний) 200 г Перець чорний (мелений)Листя шпинату вимити, крупно нарізати, протушкувати в олії. Посолити, поперчити, залити ...
894
Рис по-європейськи
інгредієнти: Рис 2 скл. Морква 1 шт. Перець солодкий 5 шт. Помідор 3 шт. Цибуля 2 шт. Олія Зелень Перець СільВідварити рис. Моркву очистити, натерти на крупній тертці, цибулю нашаткувати. З ...
805
Гарнір "Квасоля з беконом"
інгредієнти: Квасоля (стручкова свіжа або морожена) 0. 5 кг Бекон (нарізка) 300 г Цибуля ріпчаста 1 шт. ЧасникКвасолю опустити на 3 хвилини в киплячу злегка підсолену воду. Злити воду. Цибулю злегка ...
941
Картопляне пюре з сочевицею
інгредієнти: Картопля 150 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 2 зуб. Сочевиця (червона) 50 г Бульйон (овочевий або вода) 150 мл Кінза (зелень) 0. 5 пуч. Перець чилі червоний Сік лимона 0. 5 шт. Очищену ...
949
Лобіо
інгредієнти: Квасоля 500 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Часник 3 зуб. Зелень (кріп, кінза) 2 пуч. Сіль Сунелі (сушeний кріп і шафран) 2 ч. л. Олія соняшникова 50 г Квасолю перебрати, помити під краном, ...
870
Спагеті у вершково-грибному соусі
інгредієнти: Спагеті 250 г Масло вершкове 2. 5 ст. л. Печериці (свіжі) 250 г Цибуля зелена 0. 25 пуч. Вино сухе 0. 25 скл. Вершки 1 бан. Помідор 1 шт. Відварити спагеті згідно із вказівками, що на ...
838
Овочеве рагу
інгредієнти: Картопля (молода) 5 шт. Горошок зелений 1 скл. Морква 2 шт. Капуста білоголова 0. 5 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Сметана 1 скл. Борошно 1 ст. л. Сіль Перець чорний (мелений) ЗеленьКартоплю ...
887
Сочевиця "Чечекаррі"
інгредієнти: Сочевиця 300 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Томатна паста 1 ст. л. Часник 2 зуб. Перець Кайєн 1 шт. Гвоздика (мелена) 2 шт. Кориця 1 шт. Карі (порошок) 1 ст. л. Сік лимонний 1 ст. л. Масло ...
985
Гарнір з кенійською квасолею
інгредієнти: Квасоля (кенійська) 300 г Бекон 300 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 2 зуб. Розмарин (гілочки) Сіль Перець чорний (мелений) Лимон 0. 5 шт. Масло вершкове 1 ч. л. Квасолю кенійську помити, ...
935
Frijoles charros
інгредієнти: Вода 5 скл. Квасоля 0. 5 кг Бекон (нарізаний шматочками) 100 г Сосиска (нарізана кружками) 6 шт. Часник 8 зуб. Цибуля ріпчаста 1 шт. Сіль 1 ч. л. Перець чилі (зелений, свіжий, порізаний ...
946
Пюре з цвітної капусти
інгредієнти: Капуста цвітна 1 шт. Часник 2 зуб. Йогурт (кефір, сметана) Олія оливкова 1 ст. л. Сіль Перець ЗеленьВідварити капусту разом із зубчиками часнику в підсолeній воді до розм'якшення, 10- 15 ...
903
Плов з гарбузом
інгредієнти: Гарбуз 500 г Рис (басматі) 1. 5 скл. Масло вершкове (топлене) 0. 5 скл. Риба (копчена) Гарбуз очистити і нарізати невеликими кубиками. Рис і гарбуз викласти в каструлю шарами. Шари ...
1699
Тушкований горошок
інгредієнти: Горошок зелений (консервований) 1 бан. Сметана 2 ст. л. Цукор 2 ст. л. Масло вершкове 2 ст. л. На сковороді розігріти вершкове масло. Злити рідину з банки з горошком. Викласти горошок, ...
1326
Пюре квасолеве
інгредієнти: Квасоля 1 скл. Морква 1 шт. Часник 3 зуб. Олія соняшникова Соус (томатний) Спеції СільПопередньо потрібно замочити квасолю (на 6 годин). Воду злити, набрати нову, і поставити квасолю ...
852
Перша
<
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>
Остання
Переглядаємо 197 - 210 із 344