Спагеті у вершково-грибному соусі
- Спагеті 250 г
- Масло вершкове 2.5 ст.л.
- Печериці (свіжі) 250 г
- Цибуля зелена 0.25 пуч.
- Вино сухе 0.25 скл.
- Вершки 1 бан.
- Помідор 1 шт.
Відварити спагеті згідно із вказівками, що на упаковці. Соус. Промиті гриби нарізати на четвертинки; помідор звільнити від шкірки й нарізати дрібними кубиками. Розтопити масло на сковороді, додати гриби і тушкувати на середньому вогні, зрідка помішуючи, приблизно сім хвилин. Готові гриби викласти на тарілку шумівкою. У цю жу сковороду покласти дрібно нашатковану цибулю зелeну, долити вино, довести до кипіння, додати вершки, знову довести до кипіння і продовжити тушкувати до загустіння вершків, додати шматочки помідорів і тушкувати щe хвилину. Тепер залити гаряче спагеті соусом, прикрасити зеленню.
Рецепт кофе гляссе www.recepti.biz.ua
Закваски для сыра ЧИЗ - как приготовить сыр фета в домашних условиях. Сырная закваска Пепсин.
Спартак картинки на Рабочий стол 1920х1080Новости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
Как испечь дома хлеб на закваске - ржаная закваска рецепт. Рецепт похудения в одной капсуле.
Рецепты капусты пелюсткиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
www.recepti.biz.ua рецепты салатов фото
Салат гурман рецепт фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter