Спагеті у вершково-грибному соусі

КАШІ ТА ГАРНІРИ
815 Спагеті у вершково-грибному соусі
Фото - Спагеті у вершково-грибному соусі
інгредієнти:
  • Спагеті 250 г
  • Масло вершкове 2.5 ст.л.
  • Печериці (свіжі) 250 г
  • Цибуля зелена 0.25 пуч.
  • Вино сухе 0.25 скл.
  • Вершки 1 бан.
  • Помідор 1 шт.

Відварити спагеті згідно із вказівками, що на упаковці. Соус. Промиті гриби нарізати на четвертинки; помідор звільнити від шкірки й нарізати дрібними кубиками. Розтопити масло на сковороді, додати гриби і тушкувати на середньому вогні, зрідка помішуючи, приблизно сім хвилин. Готові гриби викласти на тарілку шумівкою. У цю жу сковороду покласти дрібно нашатковану цибулю зелeну, долити вино, довести до кипіння, додати вершки, знову довести до кипіння і продовжити тушкувати до загустіння вершків, додати шматочки помідорів і тушкувати щe хвилину. Тепер залити гаряче спагеті соусом, прикрасити зеленню.

Рецепт кофе гляссе www.recepti.biz.ua

Закваски для сыра ЧИЗ - как приготовить сыр фета в домашних условиях. Сырная закваска Пепсин.

Спартак картинки на Рабочий стол 1920х1080Новости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака

Как испечь дома хлеб на закваске - ржаная закваска рецепт. Рецепт похудения в одной капсуле.

Рецепты капусты пелюсткиКулинарные рецепты. Рецепты и советы

салати з язика з фото

www.recepti.biz.ua рецепты салатов фото

Салат гурман рецепт фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter