Гарнір з кенійською квасолею
- Квасоля (кенійська) 300 г
- Бекон 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Розмарин (гілочки)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Лимон 0.5 шт.
- Масло вершкове 1 ч.л.
Квасолю кенійську помити, очистити від гілочок, порізати (якщо довгі стручки) навпіл. Опустити в киплячу воду хвилини на дві, вичавити лимон і через кілька миттєвостей вийняти квасолю. Бекон порізати і кинути на розпечену сковороду. Злегка обсмажити. Ріпчасту цибулю очистити і порізати соломкою, додати бекон. Злегка обсмажити. Додати до бекону кенійську квасолю і обсмажити доки квасоля не стане м'якою. Додати крупно порізаний часник і розмарин, додати вершкове масло, поперчити. Додати за потреби сіль.
Американский салат красоты рецепт здесь
Рецепт торта киевскийТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Куриный рулет Трио. Куриный рулет с щавелем и яйцами.
Ян кульков фото recepti.biz.ua
Рецепты с мидиями с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter