Гарнір з кенійською квасолею

КАШІ ТА ГАРНІРИ
936 Гарнір з кенійською квасолею
Фото - Гарнір з кенійською квасолею
інгредієнти:
  • Квасоля (кенійська) 300 г
  • Бекон 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Розмарин (гілочки)
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Лимон 0.5 шт.
  • Масло вершкове 1 ч.л.

Квасолю кенійську помити, очистити від гілочок, порізати (якщо довгі стручки) навпіл. Опустити в киплячу воду хвилини на дві, вичавити лимон і через кілька миттєвостей вийняти квасолю. Бекон порізати і кинути на розпечену сковороду. Злегка обсмажити. Ріпчасту цибулю очистити і порізати соломкою, додати бекон. Злегка обсмажити. Додати до бекону кенійську квасолю і обсмажити доки квасоля не стане м'якою. Додати крупно порізаний часник і розмарин, додати вершкове масло, поперчити. Додати за потреби сіль.

Американский салат красоты рецепт здесь

Рецепт торта киевскийТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Куриный рулет Трио. Куриный рулет с щавелем и яйцами.

Ян кульков фото recepti.biz.ua

Рецепты с мидиями с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter