Пюре квасолеве
854
інгредієнти:
- Квасоля 1 скл.
- Морква 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія соняшникова
- Соус (томатний)
- Спеції
- Сіль
Попередньо потрібно замочити квасолю (на 6 годин). Воду злити, набрати нову, і поставити квасолю варитися.
У цей час очистити моркву і часник, натерти на дрібній тертці.
У глибоку сковороду налити трохи олії для смаження, і обсмажити в ній моркву і часник. Тепер додати до них готову квасолю і тушкувати на малому вогні, помішуючи. Додати спеції і сіль.
Додати томатну пасту і все перемішати, ще трохи протушкувати.
Тепер готову суміш зі сковороди помістити в блендер і зробити пюре.
Викласти у салатницю і прикрасити гілочками петрушки.
Салати з фото рецептисалати з фото рецепти
Кулинарный хороший сайт. Сайт химкинского кулинарного училища.
www.recepti.biz.uaПолина Гавердовская - психолог
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі