Пюре квасолеве

КАШІ ТА ГАРНІРИ
851 Пюре квасолеве
Фото - Пюре квасолеве
інгредієнти:
  • Квасоля 1 скл.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Олія соняшникова
  • Соус (томатний)
  • Спеції
  • Сіль

Попередньо потрібно замочити квасолю (на 6 годин). Воду злити, набрати нову, і поставити квасолю варитися.

У цей час очистити моркву і часник, натерти на дрібній тертці.

У глибоку сковороду налити трохи олії для смаження, і обсмажити в ній моркву і часник. Тепер додати до них готову квасолю і тушкувати на малому вогні, помішуючи. Додати спеції і сіль.

Додати томатну пасту і все перемішати, ще трохи протушкувати.

Тепер готову суміш зі сковороди помістити в блендер і зробити пюре.

Викласти у салатницю і прикрасити гілочками петрушки. 

 

Салати з фото рецептисалати з фото рецепти

Кулинарный хороший сайт. Сайт химкинского кулинарного училища.

www.recepti.biz.uaПолина Гавердовская - психолог

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter