Плов з гарбузом
- Гарбуз 500 г
- Рис (басматі) 1.5 скл.
- Масло вершкове (топлене) 0.5 скл.
- Риба (копчена)
Гарбуз очистити і нарізати невеликими кубиками.
Рис і гарбуз викласти в каструлю шарами. Шари солити. Зверху залити водою і маслом (розтопленим).
Поставити на повільний вогонь і варити до готовності. Орієнтуватися по рису, тому що гарбуз готується швидко. Якщо рис ще не готовий, а вода вже випарується, то води можна додати.
Рибу можна просто нарізати, а можна і очистити. У такому разі її очищають від шкіри і від кісток.
Итальянская кухня в Петербурге: украинская кухня доставка. Открой свой интернет-магазин.
Салаты рецепты - салат белоцерковский рецепт.
Рецепт пиццы начинки. Рецепты начинок пиццы.
http://recepti.biz.ua рецепты блюд из рыбы
Соус из хрена рецепт приготовленияПроизводство соусов. Соусы и приправы на основе сои, информация о составе
Набор детей в школу и детский сад: оладьи как в детском саду. Теперь рисовать на стенах можно.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы
Как приготовить летний салат - рецепты салатов из креветок с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter