Картопляне пюре з сочевицею
948
інгредієнти:
- Картопля 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сочевиця (червона) 50 г
- Бульйон (овочевий або вода) 150 мл
- Кінза (зелень) 0.5 пуч.
- Перець чилі червоний
- Сік лимона 0.5 шт.
Очищену картоплю нарізати кубиками, цибулю і часник дрібно нарізати.
У сковороді розігріти 1 ст. ложку рослинної олії і покласти цибулю, часник і картоплю, злегка обсмажити.
Додати сочевицю, залити бульйоном і на повільному вогні хвилин 20 тушкувати до готовності.
Перець і кінзу дрібно порізати.
Картоплю з сочевицею і 2 ст. ложками рослинної олії потовкти.
Додати 2 чайні ложки лимонного соку, сіль і інші інгредієнти.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Возможность добавить рецепт, оставить отзыв
Рецепты торт медовик www.recepti.biz.ua
Польская кухня. Национальные особенности Польской кухни.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі