Овочеве рагу
- Картопля (молода) 5 шт.
- Горошок зелений 1 скл.
- Морква 2 шт.
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 1 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Зелень
Картоплю очистити, нарізати і укласти в каструлю, залити водою і варити до напівготовності. Нарізати моркву кільцями, якщо велика, то напівкільцями, цибулю нарізати кубиками. Капусту нашаткувати, але не тонко. У картоплю з водою скласти капусту, моркву і цибулю (попередньо засмажити на рослинній олії), скласти в каструлю, туди ж додати горошок. Все перемішати і тушкувати на повільному вогні до майже готового стану. У сметані розмішати столову ложку борошна, посолити й додати в рагу, все добре ще раз перемішати й дати прокипіти кілька хвилин. Готове рагу присипати перед подачею зеленню.
Подавати як гарнір до котлет або м'яса.
Салат Грушевый с Курицей в соусе здесь
Вкусные рецепты с фото - как испечь пирог из тыквы.
Хотите приготовить салат? Поможем: мимоза рецепт салата.
Кулинарный сайт ресторан. Сайты кулинарных рефератов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter