Овочеве рагу

КАШІ ТА ГАРНІРИ
866 Овочеве рагу
Фото - Овочеве рагу
інгредієнти:
  • Картопля (молода) 5 шт.
  • Горошок зелений 1 скл.
  • Морква 2 шт.
  • Капуста білоголова 0.5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сметана 1 скл.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Зелень

Картоплю очистити, нарізати і укласти в каструлю, залити водою і варити до напівготовності. Нарізати моркву кільцями, якщо велика, то напівкільцями, цибулю нарізати кубиками. Капусту нашаткувати, але не тонко. У картоплю з водою скласти капусту, моркву і цибулю (попередньо засмажити на рослинній олії), скласти в каструлю, туди ж додати горошок. Все перемішати і тушкувати на повільному вогні до майже готового стану. У сметані розмішати столову ложку борошна, посолити й додати в рагу, все добре ще раз перемішати й дати прокипіти кілька хвилин. Готове рагу присипати перед подачею зеленню.

Подавати як гарнір до котлет або м'яса.

Салат Грушевый с Курицей в соусе здесь

Вкусные рецепты с фото - как испечь пирог из тыквы.

Хотите приготовить салат? Поможем: мимоза рецепт салата.

Кулинарный сайт ресторан. Сайты кулинарных рефератов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter