Гарнір "Квасоля з беконом"

КАШІ ТА ГАРНІРИ
926 Гарнір "Квасоля з беконом"
Фото - Гарнір
інгредієнти:
  • Квасоля (стручкова свіжа або морожена) 0.5 кг
  • Бекон (нарізка) 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник

Квасолю опустити на 3 хвилини в киплячу злегка підсолену воду. Злити воду. Цибулю злегка обсмажити, додати нарізаний соломкою бекон і порізаний досить крупно часник. Смажити ще 3 хвилини. Потім додати обсмажену квасолю і залишити на маленькому вогні ще на 2-3 хвилини. Гарнір готовий.

оладьи как в детском саду

изысканные рецепты французской кухни

Открытый пирог со шпинатом и творогомПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

лучшие кулинарные сайты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter