Гарнір "Квасоля з беконом"
940
інгредієнти:
- Квасоля (стручкова свіжа або морожена) 0.5 кг
- Бекон (нарізка) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник
Квасолю опустити на 3 хвилини в киплячу злегка підсолену воду. Злити воду. Цибулю злегка обсмажити, додати нарізаний соломкою бекон і порізаний досить крупно часник. Смажити ще 3 хвилини. Потім додати обсмажену квасолю і залишити на маленькому вогні ще на 2-3 хвилини. Гарнір готовий.
изысканные рецепты французской кухни
Открытый пирог со шпинатом и творогомПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі