Рис по-європейськи

КАШІ ТА ГАРНІРИ
805 Рис по-європейськи
Фото - Рис по-європейськи
інгредієнти:
  • Рис 2 скл.
  • Морква 1 шт.
  • Перець солодкий 5 шт.
  • Помідор 3 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Олія
  • Зелень
  • Перець
  • Сіль

Відварити рис. 

Моркву очистити, натерти на крупній тертці, цибулю нашаткувати. З перцю видалити насіння і нарізати соломкою. Рис промити водою. 

У каструлю налити олії і довести до кипіння. Обсмажити цибулю та моркву 5-7 хвилин. Потім додати солодкий перець, помідори, сіль і перець і тушкувати ще 5 хвилин. 

До овочів додати рис і тушкувати 5-7 хвилин.

Викласти на тарілку гіркою і посипати зеленню.

http://recepti.biz.ua суп-гуляш рецепт

Рецепты салатов из языка. Язык говяжий рецепт салат.

медово-горчичная заправка для салата рецепт

Осетинские пироги на заказ: салаты с белыми грибами рецепты.

Перепела жареные табакаперепела жареные

Косметика своими руками: рецепты салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

салаты с фото

Рецепты для мультиварки, вкусно: как испечь пирог с тыквой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter