Рис по-європейськи
- Рис 2 скл.
- Морква 1 шт.
- Перець солодкий 5 шт.
- Помідор 3 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Олія
- Зелень
- Перець
- Сіль
Відварити рис.
Моркву очистити, натерти на крупній тертці, цибулю нашаткувати. З перцю видалити насіння і нарізати соломкою. Рис промити водою.
У каструлю налити олії і довести до кипіння. Обсмажити цибулю та моркву 5-7 хвилин. Потім додати солодкий перець, помідори, сіль і перець і тушкувати ще 5 хвилин.
До овочів додати рис і тушкувати 5-7 хвилин.
Викласти на тарілку гіркою і посипати зеленню.
http://recepti.biz.ua суп-гуляш рецепт
Рецепты салатов из языка. Язык говяжий рецепт салат.
медово-горчичная заправка для салата рецепт
Осетинские пироги на заказ: салаты с белыми грибами рецепты.
Перепела жареные табакаперепела жареные
Косметика своими руками: рецепты салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты для мультиварки, вкусно: как испечь пирог с тыквой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter