—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
з птицею
з морепродуктами
з грибами
з рибою
з м`ясом
Курячі гомілки з розмарином
інгредієнти: Гомілка куряча (маленька) 400 г Бекон (копчений) 40 г Розмарин Сік лимонний 2 ст. л. Олія оливкова 2 ст. л. Гірчиця 1 ст. л. Спеції (сіль, перець, для курки) Цибуля ріпчаста 1 шт. Пиво ...
933
Пупочки-грибочки
інгредієнти: Курячі шлунки 1 кг Морква 2 шт. Цибуля 2 шт. Майонез 4 ст. л. Сметана 4 ст. л. Масло вершкове 50 г Олія рослинна Перець чорний Сіль Зелень Шлунки відварити, остудити, порізати. Моркву ...
679
Качка з начинкою
інгредієнти: Качка 1 шт. Субпродукти (печінка і шлунок) 2 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Яйце 1 шт. Борошно 6 ст. л. Спеції (для качки) Сіль Качку вимити, посолити, посипати спеціями. Печінку, шлунок і ...
1116
Курка в гранатовому соусі
інгредієнти: Курка 1. 5 кг Гранат (великий) 1 шт. Цибуля ріпчаста 3 шт. Сіль Курку помити, обсушити паперовим рушником, розрізати на шматочки і викласти в каструлю. Цибулю очистити, нарізати кільцями ...
660
Відбивні курячі
інгредієнти: Куряче філе або грудка 800 г Розсіл (від квашеної капусти) 500 г Сіль Перець чорний Олія рослинна Нарізати грудки на порційні шматочки, відбити. Кожну відбивну посипати сіллю і перцем, ...
777
Курячий солярій
інгредієнти: Сіль 1 кг Курка 1 шт. Спеції На лист висипати сіль. Курку розрізати по грудях, посипати спеціями (можна "нашпигувати" часником) і укласти на сіль. Поставити в розігріту духовку. ...
660
Рибне філе, фаршироване горіхами
інгредієнти: Риба (філе, морський язик) 500 г Горіхи волоські (товчені) 2 ст. л. Часник 4 зуб. Сіль Перець чорний Майонез 2 ст. л. Філе натерти сіллю, перцем і майонезом. Дати постояти хвилин 10- 15. ...
823
Котлети з консерви
інгредієнти: Консерва ( скумбрія в олії) 1 бан. Картопля 8 шт. Рис (варений) 0. 5 скл. Цибуля ріпчаста 2 шт. Яйце 2 шт. Сіль Перець Зелень (кріп)Картоплю і рис зварити. Картоплю натерти на тeртці. ...
682
Форель відварна
інгредієнти: Форель Кольська 1 кг Біле столове вино 200 г Масло вершкове 75 г Лимон 0. 5 шт. Теплий сотейник натерти олією, укласти в нього форель, посолити і посипати зеленню (естрагон, петрушка). ...
673
Форель з блакитним сиром
інгредієнти: Форель (норвезька) 800 г Лимон 0. 5 шт. Сир блакитний (із цвіллю) 50 г Перець чорний Форель розрізати по хребту, видалити реберні кістки, дрібні кісточки витягти за допомогою пінцета, ...
753
"Ряпушка по-уральськи"
інгредієнти: Ряпушка (свіжоморожена) 800 г Борошно пшеничне 4 ст. л. Сіль 1 ч. л. Картопля 1 кг Цибуля ріпчаста 0. 5 шт. Карі 1 ч. л. Кріп 1 ч. л. Паприка солодка (сушена) 1 ч. л. Рибку розморозити. ...
597
Шашлик із сьомги з салатом
інгредієнти: Філе сьомги Вершки Ікра Помідор Огірок Перець бoлгарський Приправа Зелень ЧасникШпажки замочити у воді, філе нарізати кубиками 4х4 см. Нанизати рибу на шпажки, запекти в духовці при ...
629
Кальмари в сметані
інгредієнти: Філе кальмара 500 г Сметана 200 г Цибуля 2 шт. Борошно 2 ст. л. Олія, перець, сільФіле кальмара нарізати тоненькими скибочками, посолити, поперчити, обваляти в борошні й обсмажити. ...
778
Кета з овочами, яблуками та соусом наршараб
інгредієнти: Кета (філе) 500 г Цибуля ріпчаста 4 шт. Морква 2 шт. Перець болгарський 1 шт. Помідор 1 шт. Часник 3 зуб. Наршараб (соус) 2 ст. л. Яблуко кисло- солодке 1 шт. Олія рослинна Сіль Філе ...
785
Перша
<
484
485
486
487
488
489
490
491
492
493
>
Остання
Переглядаємо 6833 - 6846 із 10033