Курячі гомілки з розмарином
923
інгредієнти:
- Гомілка куряча (маленька) 400 г
- Бекон (копчений) 40 г
- Розмарин
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець, для курки)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Пиво світле 100 г
З оливкової олії, лимонного соку, гірчиці, солі, перцю, спецій зробити маринад.
Замаринувати гомілки з кільцями цибулі, залишити на ніч.
На кожну гомілку покласти шматочок цибулі з маринаду, гілочку розмарину і загорнути у смужку бекону.
Загорнувши всі гомілки таким чином, смажити на грилі або в духовці у вогнетривкій посудині 20-30 хв при 200-220°C, один раз перевернувши.
Для аромату на посудину перед запіканням можна долити трохи будь-якого світлого пива.
Рецепт лаваш на грилеРецепты и советы
ЗдесьКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Как приготовить летний салат: салаты с морепродуктов рецепты. Готовим со вкусом.
Салат с языка рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі