Курячі гомілки з розмарином

ДРУГІ СТРАВИ
912 Курячі гомілки з розмарином
Фото - Курячі гомілки з розмарином
інгредієнти:
  • Гомілка куряча (маленька) 400 г
  • Бекон (копчений) 40 г
  • Розмарин
  • Сік лимонний 2 ст.л.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець, для курки)
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Пиво світле 100 г

Куріниеголенісрозмаріном, запеченниевбеконе інгредієнти З оливкової олії, лимонного соку, гірчиці, солі, перцю, спецій зробити маринад.

Куріниеголенісрозмаріном, запеченниевбеконе Замаринувати гомілки з кільцями цибулі, залишити на ніч.

фото Куріниеголенісрозмаріном, запеченниевбеконе Куріниеголенісрозмаріном, запеченниевбеконе Гомілка куряча

На кожну гомілку покласти шматочок цибулі з маринаду, гілочку розмарину і загорнути у смужку бекону.

Куріниеголенісрозмаріном, запеченниевбеконе Бекон Загорнувши всі гомілки таким чином, смажити на грилі або в духовці у вогнетривкій посудині 20-30 хв при 200-220°C, один раз перевернувши.

Куріниеголенісрозмаріном, запеченниевбеконе Розмарин Для аромату на посудину перед запіканням можна долити трохи будь-якого світлого пива.

Куріниеголенісрозмаріном, запеченниевбеконе Сік лимонний Куріниеголенісрозмаріном, запеченниевбеконе Олія оливкова

рецепты украшения для тортов

Рецепт лаваш на грилеРецепты и советы

ЗдесьКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Как приготовить летний салат: салаты с морепродуктов рецепты. Готовим со вкусом.

Салат с языка рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter