—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
з птицею
з морепродуктами
з грибами
з рибою
з м`ясом
Морський бриз
інгредієнти: Крабові палички або крабове м´ясо 150 г Квасоля біла або червона консервована (варена) 200 г Морська капуста (консервована) 100 г Майoнез 50 гКрабові палички порізати, додати квасолю і ...
615
Хрусткі карасики
інгредієнти: Карась Соєвий соус Сік лимона Часник 2 зуб. Олія Перець чорний Карасики помити. Промаринувати в соєвому соусі, соку лимона з чорним перцем. Обваляти в борошні. Обсмажити до червоної ...
829
Лосось запечeний
інгредієнти: Філе лосося (форелі) 1 кг Масло вершкове 50 г Кріп 3 ст. л. Рис 500 г Овочі асорті заморожені (броколі, морква і молоді кукурудзяні качани й стручки зеленого горошку) 400 г Покласти філе ...
793
Горбуша під шубкою
інгредієнти: Горбуша (філе) 1 шт. Печериці 300 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 1 шт. Майонез Оцет 2 ч. л. Сіль Олія рослинна Часник 2 зуб. Молоко 2 ст. л. Перець чорнийФіле горбуші викласти на деко, ...
731
Скумбрія запечена під сиром
інгредієнти: Скумбрія Цибуля порей Сік лимона Сир твердий Сіль Спеції Помити, очистити й нарізати скумбрію великими скибками. Натерти сіллю і спеціями. Форму для запікання в духовці вистелити дно ...
1290
Середземноморське рагу
інгредієнти: Коктейль морський (риба, креветки, морський гребінець) 900 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 2 зуб. Кабачок 2 шт. Сік томатний 400 мл Бульйон (рибний) 300 мл Вино біле сухе 150 мл Чебрець ...
719
Мойва в сметані
інгредієнти: Мойва 500 г Борошно Сметана 250 г Цибуля ріпчаста 1 шт. У риби прибрати голови разом з нутрощами. Помити. Обваляти в борошні і викласти на сковороду. Зверху дрібно нарізану цибулю і ...
667
Рибка в духовці з соусом
інгредієнти: Філе минтая (судак) 2 шт. Помідор 2 шт. Сир (твердий) 150 г Зелень петрушки Майонез Сік лимона Імбир Перець білийУ майонез із лимонним соком покласти петрушку (свіжу, кілька гілочок), ...
684
Королівський сніданок
інгредієнти: Форель (філе) 250 г Сир м´який Масло вершкове 2 ст. л. Петрушка Філе форелі нарізати на квадрати (прямокутники) розміром 6- 8 см. На розпеченій сковороді розтопити вершкове масло, ...
726
П'яний восьминіг
інгредієнти: Восьминіг 1 шт. Олія 1 скл. Цибуля 3 шт. Сухе біле вино 1 скл. Помідор 2 шт. Лист лавровий Сіль Перець Очистити восьминога і нарізати на великі шматки. Варити протягом 15- 20 хв на ...
792
Рибне Гаше
інгредієнти: Риба 1 кг Яйце 2 шт. Молоко 1 скл. Сухарі панірувальні 2 ст. л. Масло вершкове 2 ст. л. Часник 2 зуб. Зелень Перець чорний СільРибу обробити на філе, дрібно порубати, посолити, ...
580
Капуста тушкована з кальмарами
інгредієнти: Капуста білоголова 1 шт. Морква 3 шт. Кальмар 500 г Олія оливкова 50 г Спеції (сіль, перець) Капусту нашаткувати, моркву почистити і порізати. Посолити, поперчити і гарно пом'яти, щоб ...
636
Котлетки з кальмара
інгредієнти: Кальмар 500 г Яйце куряче 2 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник Сіль СпеціїВсі інгредієнти подрібнити в комбайні, потім ложкою викладати (як оладки) на сковорідку невеликі порції. Смажити з ...
691
Рибні котлетки
інгредієнти: Путасу (філе) 400 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Рис (варений) 2 ст. л. Яйце 1 шт. Сіль Борошно Олія рослинна Рибу пропустити через м'ясорубку або дрібно нарізати. Цибулю обсмажити, остудити і ...
648
Перша
<
485
486
487
488
489
490
491
492
493
494
>
Остання
Переглядаємо 6847 - 6860 із 10033