Горбуша під шубкою
- Горбуша (філе) 1 шт.
- Печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Майонез
- Оцет 2 ч.л.
- Сіль
- Олія рослинна
- Часник 2 зуб.
- Молоко 2 ст.л.
- Перець чорний
Філе горбуші викласти на деко, змащене олією і обсипане панірувальними сухарями. Посолити, поперчити, полити оцтом і змастити майонезом. Печериці обсмажити з цибулею, потім викласти другим шаром. Потім обсмажити моркву з рештою цибулі і викласти третім шаром. У майонез додати дрібно натертий часник і трохи молока, щоб соус був не дуже густим (легше буде змащувати). Готовим соусом полити рибу і в духовку на 40-50 хв при 180 градусах. За 15 хв до готовності натерти сир для утворення рум'яної скоринки.
Рецепты вкусных блюд: вкусные торты на день рождения рецепты.
Праздничное новогоднее блюдо. Новогодние рецепты праздничных блюд.
Кулинарные рецепты Польской кухни тут
Ресторан Украинской кухниМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter