Горбуша під шубкою

ДРУГІ СТРАВИ
730 Горбуша під шубкою
Фото - Горбуша під шубкою
інгредієнти:
  • Горбуша (філе) 1 шт.
  • Печериці 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Майонез
  • Оцет 2 ч.л.
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Часник 2 зуб.
  • Молоко 2 ст.л.
  • Перець чорний

Філе горбуші викласти на деко, змащене олією і обсипане панірувальними сухарями. Посолити, поперчити, полити оцтом і змастити майонезом. Печериці обсмажити з цибулею, потім викласти другим шаром. Потім обсмажити моркву з рештою цибулі і викласти третім шаром. У майонез додати дрібно натертий часник і трохи молока, щоб соус був не дуже густим (легше буде змащувати). Готовим соусом полити рибу і в духовку на 40-50 хв при 180 градусах. За 15 хв до готовності натерти сир для утворення рум'яної скоринки.

Рецепты вкусных блюд: вкусные торты на день рождения рецепты.

Праздничное новогоднее блюдо. Новогодние рецепты праздничных блюд.

Кулинарные рецепты Польской кухни тут

Ресторан Украинской кухниМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter