Капуста тушкована з кальмарами
635
інгредієнти:
- Капуста білоголова 1 шт.
- Морква 3 шт.
- Кальмар 500 г
- Олія оливкова 50 г
- Спеції (сіль, перець)
Капусту нашаткувати, моркву почистити і порізати. Посолити, поперчити і гарно пом'яти, щоб капуста дала сік.
Кальмари відварити, почистити і порізати.
Капусту поставити тушкувати на невеликий вогонь, помішуючи, окремо обсмажити кальмари 1-2 хвилини на оливковій олії.
Хвилин за 5-7 до готовності капусти, додати кальмари і перемішати. Тушкувати ще хвилин 5-7.
Блюда из рыбы рецепт http://recepti.biz.ua
Слоеный пирог с фруктами в духовкеПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты панакоты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Рецепт приготовления сельдь под шубой. Рецепт приготовления сельди под шубой.
www.recepti.biz.uaрецепти гарячих страв
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі