П'яний восьминіг
789
інгредієнти:
- Восьминіг 1 шт.
- Олія 1 скл.
- Цибуля 3 шт.
- Сухе біле вино 1 скл.
- Помідор 2 шт.
- Лист лавровий
- Сіль
- Перець
Очистити восьминога і нарізати на великі шматки. Варити протягом 15-20 хв на сильному вогні у такій кількості води, щоб покривала повністю восьминога. Цю воду вилити. У каструлі на олії обсмажити восьминога і цибулю 5-10 хв. Додати вино, помідори, сіль, перець, лавровий лист і варити 30-35 хв на середньому вогні, якщо буде потрібно, додати трохи води. Подавати з рисом, можна потерти зверху твeрдим сиром.
Заправки овощные салаты. Медово-горчичная заправка для салата.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: фруктовые десерты рецепты с фото. Рецепты десертов с фото.
Фотографии салатов - рецепты салатов с креветками с фотографиями. Салат с креветками.
Рецепт блинов с грибами - блины с грибами рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі