Скумбрія запечена під сиром
1290
інгредієнти:
- Скумбрія
- Цибуля порей
- Сік лимона
- Сир твердий
- Сіль
- Спеції
Помити, очистити й нарізати скумбрію великими скибками.
Натерти сіллю і спеціями.
Форму для запікання в духовці вистелити дно фольгою і покласти нарізану рибу.
Скропити лимонним соком.
Залишити на півгодинки маринуватися.
Тепер нарізати кільцями цибулю і покласти поверх риби.
Натерти сир на крупній тертці і посипати рибу погустіше. Поставити в духовку на 20-30 хвилин.
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
Читать пошаговый фото рецепт торта
Рецепт творожной пасхи. Пасха рецепты кулынарии.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі