Середземноморське рагу
719
інгредієнти:
- Коктейль морський (риба, креветки, морський гребінець) 900 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Кабачок 2 шт.
- Сік томатний 400 мл
- Бульйон (рибний) 300 мл
- Вино біле сухе 150 мл
- Чебрець 0.5 ч.л.
- Цедра апельсина
- Лавровий лист 1 шт.
- Базилік (сушений) 1 ч.л.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Петрушка
- Рис (локшина) 300 г
- Перець червоний пекучий 1.25 ч.л.
- Сіль, чорний перець
Розігріти в сковороді олію, обсмажити цибулю і часник до м'якості, додати кабачки, обсмажити до золотистої скоринки.
Влити бульйон, томатний сік, вино, всипати чебрець, червоний перець, чорний перець, апельсинову цедру.
Варити на середньому вогні, доки об'єм не зменшиться на третину.
Додати рибу і морепродукти, варити до готовності (5 хв).
Всипати базилік і петрушку.
Зварити на гарнір рис.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце: рецепти до нового року. Рецепты салатов на любой вкус.
Безумно вкусные рецепты блюд - капуста пелюстка рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Готовим со вкусом: шашлык из куриных сердец. Рецепты шашлыков.
Украинская кухня рецепты простыеИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі