Шашлик із сьомги з салатом
628
інгредієнти:
- Філе сьомги
- Вершки
- Ікра
- Помідор
- Огірок
- Перець бoлгарський
- Приправа
- Зелень
- Часник
Шпажки замочити у воді, філе нарізати кубиками 4х4 см. Нанизати рибу на шпажки, запекти в духовці при температурі 200 градусів хвилин 15.
Вершки злегка уварити, змішати з ікрою і полити готові шашлички вже на тарілці.
Помідори і перець порізати сегментами, огірки кружечками навскоси. На тарілку викласти по черзі помідор, огірок і перець. Злегка присипати приправами і кропом, змастити овочі часником.
Кулинарные рецепты: рецепт кекс столичный.
Салат венокИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Выбираете пюре для малыша: блюда из картофельного пюре в духовке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі