"Ряпушка по-уральськи"
595
інгредієнти:
- Ряпушка (свіжоморожена) 800 г
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Картопля 1 кг
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Карі 1 ч.л.
- Кріп 1 ч.л.
- Паприка солодка (сушена) 1 ч.л.
Рибку розморозити.
Почистити, обрізати зайве.
Витягнути з риби ікру.
Рибку обваляти в борошні із сіллю.
Обсмажити в олії.
Для гарніру очистити картоплю й нарізати тонкими скибочками, потім обсмажити.
Для прикраси цибулю нарізати кільцями й умочити в різнокольорові прянощі.
Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет. Рецепты блюд
Рецепт маргариты пиццыРецепты и советы
самые оригинальные и вкусные рецепты салатов
Рецепты салатыКулинарные рецепты
Рецепты праздничных блюд салаты здесь
Рецепты тортов наполеон от ресторанов здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі