"Ряпушка по-уральськи"

ДРУГІ СТРАВИ
595 "Ряпушка по-уральськи"
Фото -
інгредієнти:
  • Ряпушка (свіжоморожена) 800 г
  • Борошно пшеничне 4 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Картопля 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Карі 1 ч.л.
  • Кріп 1 ч.л.
  • Паприка солодка (сушена) 1 ч.л.

Рибку розморозити.

Почистити, обрізати зайве.

Витягнути з риби ікру.

Рибку обваляти в борошні із сіллю.

Обсмажити в олії.

Для гарніру очистити картоплю й нарізати тонкими скибочками, потім обсмажити.

Для прикраси цибулю нарізати кільцями й умочити в різнокольорові прянощі.

Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет. Рецепты блюд

Рецепт маргариты пиццыРецепты и советы

самые оригинальные и вкусные рецепты салатов

Рецепты салатыКулинарные рецепты

Рецепты праздничных блюд салаты здесь

Рецепты тортов наполеон от ресторанов здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter