Курка в гранатовому соусі
660
інгредієнти:
- Курка 1.5 кг
- Гранат (великий) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сіль
Курку помити, обсушити паперовим рушником, розрізати на шматочки і викласти в каструлю.
Цибулю очистити, нарізати кільцями і посипати нею курку.
Очистити гранат, його зерна викласти на цибулю.
Все перемішати, посолити.
Тушкувати на маленькому вогні до готовності курки.
Розкласти на тарілку і подавати.
Польская выпечка рецептыТексты статей об изучении Польского языка
Рецепты Для Мультиварки: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
Поилки для домашней птицы: салат с курицей. Салат с кукурузой и Курицей.
http://recepti.biz.ua праздничный новогодний салат рецепт
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пляцков с фото.
Рецепт торта медовикКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі