Качка з начинкою
- Качка 1 шт.
- Субпродукти (печінка і шлунок) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Борошно 6 ст.л.
- Спеції (для качки)
- Сіль
Качку вимити, посолити, посипати спеціями.
Печінку, шлунок і жирок з качки нарізати дрібно, додати дрібно нарізану цибулю, посолити, додати яйце, перемішати, додати борошна, щоб по консистенції вийшло, як на оладки.
Начинити качку отриманою сумішшю, зашити її нитками.
Покласти в рукав для запікання і запекти в духовці при температурі 200°С приблизно 2 години.
Дістати з духовки ароматну качку.
Качку нарізати, дістати з неї начинку, нарізати начинку на шматочки.
Смачна кутя рецептПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепт свиной рульки от юлии высоцкойРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Арахисовое масло рецепт в домашних условияхКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Рождество рецепт. Кулинарные рецепты Рождества.
Торт Сметанный с клубничкой (без выпечкиВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
recepti.biz.ua кулинарный сайт высоцкой
Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинария пирог с капустой. Вкусные рецепты для похудения.
http://recepti.biz.ua Спанакопитта, пирог со шпинатом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter