Кета з овочами, яблуками та соусом наршараб
- Кета (філе) 500 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Наршараб (соус) 2 ст.л.
- Яблуко кисло-солодке 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
Філе кети розморозити, овочі вимити і почистити.
Овочі і яблуко нарізати.
Кету нарізати великими шматочками.
Розігріти сковороду, налити олію і злегка обсмажити в ній кету.
Додати до риби моркву, цибулю, перець, яблуко, помідор і трохи теплої води. Посолити. Трохи протушкувати, потім додати часник і наршараб.
Тушкувати до готовності, періодично помішуючи.
Подавати гарячою, з простим гарніром, дуже смачно з рисом.
Кулинарные рецепты - рецепты пасхи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.uaПраздничная компания
Рецепты французских салатов. Рецепты салатов французской кухни.
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - рецепты пошагово с фото.
recepti.biz Рецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
www.recepti.biz.ua мебель для кухни Польская
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter