Кета з овочами, яблуками та соусом наршараб

ДРУГІ СТРАВИ
784 Кета з овочами, яблуками та соусом наршараб
Фото - Кета з овочами, яблуками та соусом наршараб
інгредієнти:
  • Кета (філе) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Наршараб (соус) 2 ст.л.
  • Яблуко кисло-солодке 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Сіль

Кета з овочами, яблуками та соусом наршараб інгредієнти Філе кети розморозити, овочі вимити і почистити.

Кета з овочами, яблуками та соусом наршараб Овочі і яблуко нарізати.

фото Кета з овочами, яблуками та соусом наршараб Кету нарізати великими шматочками.

Кета з овочами, яблуками та соусом наршараб Кета Розігріти сковороду, налити олію і злегка обсмажити в ній кету.

Кета з овочами, яблуками та соусом наршараб Лукрепчатий Додати до риби моркву, цибулю, перець, яблуко, помідор і трохи теплої води. Посолити. Трохи протушкувати, потім додати часник і наршараб.

Кета з овочами, яблуками та соусом наршараб Морква Тушкувати до готовності, періодично помішуючи.

Кета з овочами, яблуками та соусом наршараб Перецболгарскій Подавати гарячою, з простим гарніром, дуже смачно з рисом.

 

Кулинарные рецепты - рецепты пасхи. Кулинарные рецепты от Tramontina.

recepti.biz.uaПраздничная компания

Рецепты французских салатов. Рецепты салатов французской кухни.

Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - рецепты пошагово с фото.

recepti.biz Рецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

www.recepti.biz.ua мебель для кухни Польская

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter