—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
інше
вареники, галушки
пельмені, хінкалі
млинці, оладки
піца
кекси
пироги, пиріжки та булочки
печиво, пряники, коржики
торти
креми, помадки
основні види тіста
Пельмені «Інші»
інгредієнти: Пельмені з бараниною 40 шт. Вода 0. 33 скл. Соус чилі 1. 5 ст. л. Олія оливкова 5 ст. л. Соєвий соус 0. 5 ст. л. Гірчиця 0. 3 ст. л. Зліпити пельмені. Заливка: змішати соус Чилі, ...
850
Галушки з салом для супу
інгредієнти: Сало (шпик) 50 г Яйце куряче 2 шт. Борошно пшеничне 100 г Вода (холодна) 50 мл Сіль Поставити варитися суп. Сало нарізати. Чим тонше, тим краще. Покласти на гарячу сковорідку і дуже ...
887
Вареники з сиром
інгредієнти: Тісто пельменне Сир 400 г Яйце Сметана Замісити круте тісто на воді і трохи підсолене. Розкачати. Вирізати кружечки. Розкачати їх в тоненькі пласти. Начинка - сир посолити і перемішати з ...
835
Сирники в маковому соусі
інгредієнти: Сир 400 г Яйце 1 шт. Цукор 150 г Родзинки світлі 100 г Борошно 50 г Сметана 500 мл Вершкове масло 50 г Мак 50 г Сир змішати з борошном, 1ст. л. цукру і родзинками. Додати яйце і добре ...
1510
Хінкалі тонкі
інгредієнти: Яловичина (м´ясо, кістки) 500 г Картопля 6 шт. Борошно пшеничне 2 скл. Горіхи волоські 1 скл. Часник 7 зуб. М'ясо відварити 2 години, додати картоплю цілу або можна порізати. Замісити ...
906
Хінкалі по-лезгинськи
інгредієнти: Баранина Борошно Вода Яйце куряче 1 шт. Томатна паста 1 ст. л. Часник 3 зуб. Петрушка Сіль ПерецьМ'ясо розділити на порційні шматки, залити холодною водою (літра 2, 5- 3, залежить від ...
845
А-ля пельмені
інгредієнти: Інгредієнти: Лаваш (тонкий, листи великих або пельменне тісто) - шт 2 Фарш м´ясний (змішаний) 500 г Батон - скибки. 2 Цибуля ріпчаста - шт 1 Морква - шт 2 Яйце - шт 1 Сіль Перець чорний ...
1459
Пельмені "Вогник"
інгредієнти: Морква Цибуля ріпчаста Томатна паста 2 ст. л. Олія рослинна 3 ст. л. Водa 0. 5 скл. ПельменіМоркву натерти на тертці, цибулю порізати соломкою і обсмажити все на олії протягом 6 хвилин. ...
891
Пельмені по-новому
інгредієнти: Пельмені 0. 5 кг Сир 150 г Кріп Майонез Сіль СпеціїОпускаємо пельмені в киплячу воду, варимо 2 хвилини. Дістаємо шумовкою, викладаючи у форму для духовки. У бульйон від пельменів додаємо ...
862
Пельмені з редькою
інгредієнти: Редька 1 шт. Яйце 2 шт. Сметанa 50 г Борошно 2 скл. Масло вершкове 50 г Вода 100 мл Редьку очистити, натерти на тертці. Віджати сік. Додати яйця, сметану, масло вершкове, сіль за смаком. ...
885
Пельмені
інгредієнти: Борошно 3 скл. Петрушка Вода Сіль Олія Риба Цибуля Часник Сік лимона Сіль, перець Спеції Петрушку і 3 ст. ложки води відправити в блендер для отримання пюре. Замісити тісто: борошно + 1 ...
831
Пельмені-фрі
інгредієнти: Пельмені 1 кг Олія рослинна Майонез Зелень Розжарити олію і укинути в неї пельмені невеликими порціями. Обсмажити, помішуючи, до золотистого кольору. Витягнути шумівкою на тарілку. ...
3229
Пельмені з редискою
інгредієнти: Редиска 450 г Сметана 150 г Цибуля ріпчаста 50 г Масло вершкове 50 г Борошно 320 г Яйце 1 шт. Вода 120 г СільІз борошна, яйця, води і солі вимісити тісто і витримати його 30 хвилин. Для ...
837
Пельмені в горщику
інгредієнти: Пельмені 1 кг Молоко 1 л Сир 200 г Зелень Сіль Майонез Перець Пельмені розкласти по горщиках. Залити молоком, посолити. Нарізати дрібно зелень. Додати в горщики. Сир натерти на тертці і ...
987
Перша
<
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
>
Остання
Переглядаємо 323 - 336 із 537