Галушки з салом для супу
887
інгредієнти:
- Сало (шпик) 50 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне 100 г
- Вода (холодна) 50 мл
- Сіль
Поставити варитися суп.
Сало нарізати. Чим тонше, тим краще.
Покласти на гарячу сковорідку і дуже сильно обсмажити. На жирі обсмажити цибулю для супу.
Утворені сухарики-шкварки викласти на серветку, щоб позбутися від зайвого жиру.
Тісто для галушок. Збити яйця, додати 2 столові ложки холодної води і дрібку солі.
Додати борошно і замісити тісто, як на дуже густі оладки.
Додати порубані (поламані) шкварки.
Викладати чайною ложкою в киплячий суп.
Спартак фото картинки. Картинки фото фк Спартак.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт торта медовик.
Рецепты с мидиями с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі