Сирники в маковому соусі
- Сир 400 г
- Яйце 1 шт.
- Цукор 150 г
- Родзинки світлі 100 г
- Борошно 50 г
- Сметана 500 мл
- Вершкове масло 50 г
- Мак 50 г
Сир змішати з борошном, 1ст. л. цукру і родзинками. Додати яйце і добре перемішати. З цієї маси скачати невеликі кульки, обваляти їх у борошні і поставити на 3 години в морозилку.
Соус. Мак помістити в каструлю, залити окропом і дати розпаритися 15 хвилин під кришкою.
Вершкове масло розтопити на водяній бані, додати сметану, мак і цукор. Нагріти соус на слабкому вогні, але не кип'ятити.
Сирники обсмажити в олії, скласти в глиняний горщик і залити соусом.
Довести до кипіння в духовці при 180 градусах.
Рецепты мясных слоенных салатовМясо В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты для мультиварки, вкусно - вторые блюда по домашнему.
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошагово с фото.
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты макового торта от юлии высоцкой здесь
ТутУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter