Пельмені
- Борошно 3 скл.
- Петрушка
- Вода
- Сіль
- Олія
- Риба
- Цибуля
- Часник
- Сік лимона
- Сіль, перець
- Спеції
Петрушку і 3 ст. ложки води відправити в блендер для отримання пюре.
Замісити тісто: борошно + 1 склянку холодної води + пюре з петрушки + 2 щіпки солі + олія. Дати тісту підійти 30 хвилин.
Рибу відварити.
Рибу очистити від кісток і плавників. Перекрутити на м'ясорубку з цибулею і часником. Додати сік лимона, сіль, перець, спеції для риби. Фарш ретельно перемішати.
Піднос посипати борошном. На нього пельмені викладати.
Тісто розділити на невеликі шматочки. Кожен шматок розгорнути в смужку.
Викласти ложкою начинку.
Накрити начинку. Притиснути краї.
Розрізати ножем.
Акуратно чаркою притиснути начинку.
Обов'язково присипати борошном. Відправити варити або в морозилку.
Фото для рекламы в Shutterstock: кулинарные сайты с рецептами и фото. Настоящий суп харчо с фото.
Капуста пелюстка рецепт на зиму с фотоПроверенные рецепты со свеклой: супы, заготовки, салаты, соусы, квас на
DaVita Мебель от фабрики Витра - французская кухня рецепты. Рецепты для ужина.
Рецепты оригинальной Холодной закуски тут
Праздничные новогодние салатыПраздничное агентство
Готовим со вкусом: рецепты пошаговые с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Рецепты салатов с морепродуктами recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter