Пельмені

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
816 Пельмені
Фото - Пельмені
інгредієнти:
  • Борошно 3 скл.
  • Петрушка
  • Вода
  • Сіль
  • Олія
  • Риба
  • Цибуля
  • Часник
  • Сік лимона
  • Сіль, перець
  • Спеції

Пельмені Петрушку і 3 ст. ложки води відправити в блендер для отримання пюре.

Пельмені Замісити тісто: борошно + 1 склянку холодної води + пюре з петрушки + 2 щіпки солі + олія. Дати тісту підійти 30 хвилин.

фото Пельмені Рибу відварити.

Пельмені Рибу очистити від кісток і плавників. Перекрутити на м'ясорубку з цибулею і часником. Додати сік лимона, сіль, перець, спеції для риби. Фарш ретельно перемішати.

Пельмені Піднос посипати борошном. На нього пельмені викладати.

Пельмені Тісто розділити на невеликі шматочки. Кожен шматок розгорнути в смужку.

Пельмені Викласти ложкою начинку.

Пельмені

Пельмені Накрити начинку. Притиснути краї.

Пельмені Розрізати ножем.

Пельмені Акуратно чаркою притиснути начинку.

Пельмені Обов'язково присипати борошном. Відправити варити або в морозилку.

Фото для рекламы в Shutterstock: кулинарные сайты с рецептами и фото. Настоящий суп харчо с фото.

Капуста пелюстка рецепт на зиму с фотоПроверенные рецепты со свеклой: супы, заготовки, салаты, соусы, квас на

DaVita Мебель от фабрики Витра - французская кухня рецепты. Рецепты для ужина.

Рецепты оригинальной Холодной закуски тут

Праздничные новогодние салатыПраздничное агентство

Готовим со вкусом: рецепты пошаговые с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.

Рецепты салатов с морепродуктами recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter