—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
»
основні види тіста
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ - основні види тіста
Чуду із сиру і картоплі
інгредієнти: Цибуля ріпчаста Перець чорний Картопля Молоко Сир домашній Цибуля зелена Борошно 500 г Вода 3 скл. Сіль Із картоплі приготувати пюре, додати молоко. Ріпчасту цибулю порізати дрібно і ...
1211
Тісто на пельмені і вареники з моцарелою
інгредієнти: Молоко- 1 ст. Вода- 1 ст. Масло рослинне- 1 ст. Яйце- 2 шт. Сіль- 2 ч. л. Борошно (я брала скільки візьме тісто) - 6 ст. Моцарелла Фарш Замісити тісто, дати полежати 30 хвилин, під ...
2866
Пельменне тісто
інгредієнти: Борошно - 200 г Жовтки - 1 шт Води (дуже холодної посоленої) - 0, 33 скл. Масло вершкове - 20 г Консистенція вийшла саме та, що потрібно - як мочка вуха. Можна і дуже тонко розкачати. ...
1392
Заварне тісто для вареників
інгредієнти: Борошно (може знадобитися і більше) - 2, 5 скл. Яйця - 2 шт Вода - 1, 5 скл. Сіль - 2 / 3 ч. л. Половину норми води довести до кипіння, дати злегка охолонути і влити в просіяне борошно, ...
3495
Тісто для пельменів і вареників
інгредієнти: Борошно пшеничне - 6 скл. Яйце куряче - 2 шт. Сіль - 1 ч. л. Вода - 1, 5 скл. Борошно, 2 склянки заварити 0, 5 склянки крутого окропу. Потім замісити з рештою компонентів тіста. ...
2088